0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

LEGENDARNI AMERIKANAC VERUJE U NOVAKA: „Osvojiće barem još tri grend slema!“

Objavljeno: 31.01.23 u 12:56

Veruje u Srbina.

Novak Đoković je još jednom ostavio svet bez daha, osvajanjem 10. Australijan opena.

Za srpskog tenisera, ovo je ukupno 22. grend slem, te se sada vodi polemika ko će završiti karijeru sa više slemova – on ili Rafa Nadal?

Trenutno su na 22 i jedan i drugi.

Legendarni američki teniser, Džon Mekinro, nema dilemu. Smatra da će Nole osvojiti još barem tri grend slema.

Ne znam još koliko će osvojiti, ali teško je zamisliti da neće osvojiti nar još dve ili tri. Rodžer Federer je osvojio tri posle 35, Rafa takođe. Novak je verovatno fizički najbolji od svih njih. Nije imao mnogo povreda tako da lako mogu da ga vidim kako osvaja bar još tri pehara. – rekao je Amerikanac.

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

Novak je nakon meča izjavio da mu je ovo najveća pobeda u karijeri, a Mekinro mu veruje.

Verujem mu kada kaže da je ovo bila njegova najveća pobeda u karijeri. Neverovatno je otporan i velika je stvar za našu igru. Novak je gospodar samomotivacije, da pronađe načine da održi tu glad, radi sve što treba da bi napredovao. To traži veliku posvećenost. Zato su ta tri momka, Rodžer, Novak i Rafa tu gde su. Gladniji su titula od ostalih igrača, disciplinovanijih i rade sve što je potrebno. – zaključio je Mekinro.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

8
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter