0
Evroliga

Head coach Dejan Radonjic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KONAČNO POJAČANJE ZA RADONJIĆA: Da li može da mu pomogne da preokrene sezonu?

Objavljeno: 31.01.23 u 10:30

Da vidimo kako će se uklopiti.

Daleko je ova sezona od idealne za Panatinaikos i Dejana Radonjića. Jednostavno od početka se vidi da nešto ne funkcioniše, međutim crnogorski stručnjak je dobio podršku uprave Zelenih.

Čelni ljudi Panate su shvatili da su pojačanja neophodna, te su se prilično „otvorili“ i Radonjiću doveli ozbiljno pojačanje.

U pitanju je američki košarkaš Met Tomas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Poslednji tim ovog momka bili su Čikago Bulsi, a u PAO dolazi kao slobodan igrač, a ugovor je potpisan do kraja sezone 2023/24.

Kako prenosi grčki medij SDNA, nezvanično, Tomas će dobiti 400 hiljada dolara do kraja ove sezone i milion dolaza za narednu sezonu.

Jednostavno sam uzbuđen, ne mogu da dočekam da treniram sa novim saigračima i trenerom i igram vrhunsku evropsku košarku u velikom klubu kakav je Panatinaikos pred sjajnim navijačima. – rekao je Tomas.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter