5
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

CICIPASOV OTAC NA UDARU JAVNOSTI: Jednim potezom ponizio sina i Novaka! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.23 u 14:12

Veoma ružno!

U nedeljnom finalu Australijan opena, Novak Đoković pobedio je Stefanosa Cicipasa sa 3:0. Po setovima – 6:3, 7:6, 7:6.

Tako je Nole došao do 10. titule u Melburnu, a ukupno 22. grend slem titule.

Tokom meča Cicipas je često razgovarao sa svojim mentorom, trenerom, a ujedno i ocem – Apostolosom.

Čini se da je starijem Cicipasu veoma teško pao poraz Stefanosa, drugi u finalima grend slema, a oba puta je došao od Novaka Đokovića.

Tokom ceremonije dodele pehara, Apostolos se nije udostojio ni da ustane i aplaudira svom sinu i Novaku kao što je to radio celi stadion. Nije to uradio ni nakon njihovih govora koji su bili prelepi.

Pogledajte kako je to izgledalo.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

39
9

5 Komentara

  1. Koje nepostovanje prema sinu I rivalu.
    To je nekultura, ne znam sta je umislio ?Cicipas je odlično odigrao finale, ali je tu znanje,mudrost,iskustvo pobedilo A to je naš NOVAK, NAS KRALJ,NAŠ PONOS.
    NOVAK IMA I SRCE I DUŠU I MU..ŠTO FA VIŠE PLJUJU ON BOLJE IGRA.NE MOZE MU NIKO NISTA,SAMO SA BAM OSTANE ZDRAV I IDEMOOOOOOOOO❣

    7
    1
    Odgovori
  2. U vremenu kada planeta pulsira i bori se da opstane, u eri klimatskih promena, u vremenu kada se dobro bori da pobedi zlo, kada želimo da ljubav pobedi mržnju, ma gde bila, bez razlike…Privilegovani smo i počastvovani, kao savremenici i svedoci, da uživamo u nadmetanju GLADIJATORA, hrabrog srca i čistog obraza… Za sva postignuća, mogu reći samo, Bravo Novače, LJUDINO.. Ti si bio i ostao VITEZ, sam svòj majstor, ČOVEK KOJI JE SHVATIO, DA SU PRITISCI I PORAZI, DEO PBEDE KOJA ĆE DOĆI, AKO ISTRAJEŠ.
    SVAKA ČAST, ZASLUŽIO SI MESTO GDE JESI…I GDE ĆEŠ OSTATI U ISTORIJI, KAO BLISTAVI TRAG I SVEDOČANSTVO, O ČASTI, SVESTI I SAVESTI, ZNANJU I UMEĆU….
    Ko ne veruje, pljuje i nipodaštava, neka proba da bude najbolji, u bilo čemu, makar u klikerima…U svom dvorištu, bez kićenja tuđim perjem.

    70
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter