0
Fudbal

FOTO: Privatna arhiva

BOLONJA PATI ZA SINIŠOM: Navijači Zvezde posetili prodavnicu kluba, prodavačica ljubila Mihinu fotografiju! (VIDEO)

Objavljeno: 31.01.23 u 16:50

Neverovatna ljubav prema srpskoj legendi!

Košarkaši Crvene zvezde od 21 čas večeras gostuju Virtusu iz Bolonje, u okviru 22. kola elitnog evropskog takmičenja. Upravo to je razlog zbog kojeg je na ulicama grada na severu Italije primetan veliki broj srpskih navijača, koji su otputovali kako bi pružili podršku svojim miljenicama.

Pojedinci su iskoristili priliku da posete brojne znamenitosti Bolonje, koja ima mnogo toga da ponudi, a jedan mladić je u zvaničnoj prodavnici fudbalskog kluba ugledao jako važan detalj.

Na polici iznad kase stoji fotografija legendarnog Siniše Mihajlovića, koji je svoj poslednji trenerski angažman imao upravo u Bolonji.

Nakon kratke konverzacije i uzvika ‘Grande Siniša‘ usledio je potez koji najviše govori koliko je popularna ‘levica iz Borova‘ značajna u Italiji.

Najpre prodavačica, a potom i simpatizer crveno-bele boje u kojoj je Miha ostavio neizbrisiv trag, poljubili su Sinišinu fotografiju i poklonili se istoj.

Jednom rečju – EMOCIJA!

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter