0
Kladionica

FOTO: AdmiralBet

Uskoči u bazen nove ponude, kladi se na vaterpolo na AdmiralBetu!

Objavljeno: 30.01.23 u 14:49

Neverovatna vaterpolo ponuda na AdmiralBetu!

AdmiralBet uvek ide korak dalje, ovoga puta popularna kladionica je pojačala ponudu na sport koji Srbi igraju najbolje na svetu, vaterpolo.

O čemu se radi?

Naime, u ponudi AdmiralBeta je veliki broj novih igara, praktično možete da se kladite na sve, kao u nekim popularnijim sportovima. Sada možete da se kladite na pobednika poluvremena, ukupno golova po četvrtinama, dupla šansa u poluvremenu, broj golova u prve dve četvrtine na oba tima, duplu šansu u prvoj ćetvrtini, hendikepe u tom delu igre.

Takođe nova igra je da oba tima postižu ukupno golova, ali i kombinacije konačnog ishoda i golova, kao i iste opklade na poluvremenu, ali i u prvoj četvrtini.

Ispratite bogatu ponudu na AdmiralBetu, kladite se na vaterpolo! Srbija ima jaku ligu, ali i timove u Ligi šampiona. Čeka vas i najbolja ponuda iz ostalih liga, pa „uskočite u bazen opklada“! Srećno!

Detalje novih igara možete videti OVDE.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter