0
Tenis

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

UPRKOS SVEMU NISU GA SLOMILI: Novak Đoković – najveći svih vremena! (VIDEO)

Objavljeno: 30.01.23 u 20:03

U inat svima, najveći svih vremena!

Novak Đoković je pobedom na Australijan openu, osvojio svoj 22. Grend slem trofej i tako utemeljio put da i zvanično postane najveći svih vremena!

Na ovaj momenat smo sa nestrpljenjem čekali godinu dana i možemo da kažemo da vredi svaki sekund.

Na sve načine su pokušavali da mu poremete karijeru, a kada su videli da na terenu nemaju šanse, počeli su podlo da igraju, sa kampanjama van terena.

Deportacija, zatočeništvo u hotelu sa migrantima, oduzimanje poena, zabrane učestvovanja na raznim turnirima, optužbe da lažira povredu, udarci na porodicu itd…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

Najprljavije moguće igre, koje verovatno niko ne bi psihički izdržao.
Međutim, šampion je pažljivo i stprljivo čekao i vratio se samo da im pokaže da je zasluženo najveći svih vremena, a oni valjda nisu ni svesni da posle svih tih udaraca on samo postaje jači.

Rolan Garos je napravio statuu u čast Rafe Nadala, jer je taj turnir osvojio dvocifren broj puta. Da li to znači da će Australijan open sada morati da se oduži Novaku? A da li ima lepše situacije, nego da posle svega što se dogodilo prošle godine, Novak dobije svoju statuu ispred “Rod Lejver arene” ?

Novače, iskreno, hvala ti na svemu! Idemo i po taj 23. trofej, pa neka crknu dušmani!

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter