0
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

SVI ZAJEDNO ZA MIHU: Besplatno na prolećnu premijeru, Zvezda zove navijače na meč sa Vojvodinom! (FOTO)

Objavljeno: 30.01.23 u 13:20

Poslednje zbogom legendarnom Mihi

Crvena zvezda će prolećni deo sezone započeti u subotu od 16 časova kada ćemo na stadionu „Rajko Mitić“, dočekati Vojvodinu, a utakmica će biti posvećena legendi srpskog fudbala – Siniši Mihajloviću i ulaz na meč je besplatan.

Svako je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude kao Miha – čvrst, ponosan i nepokolebljiv. Opet, kada se u jednačinu sa Mihom stavi Crvena zvezda onda je proizvod beskonačna emocija utkana u zidove Marakane.

VESTI O ZVEZDI:

Zbog toga, Siniša Mihajlović ne ide bez Crvene zvezde, a ni Crvena zvezda bez najboljeg izvođača slobodnih udaraca u istoriji fudbala. Zato će utakmica protiv Vojvodine imati poseban značaj, gde će pune tribine najvećeg srpskog stadiona pozdraviti legendu Crvene zvezde i čoveka koji je u amanet ostavio nešto što nikada neće biti zaboravljeno.

S ljudske strane smo već utvrdili maksimum Siniše Mihajlovića, a s obzirom na to da je Crvenu zvezdu dečački voleo i tamo gde to nije bilo tako lako, te da je to svaki put sa ponosom to isticao, može se reći da je i njegovo zvezdaštvo bilo posebno. Da, svako od nas je barem u jednom trenutku svog života želeo da bude zvezdaš kao Miha – piše u saopštenju Zvezde, pa se nastavlja:

Idol generacije i čovek za koga su najljući rivali imali samo reči hvale, pobednik koji je 53 godine to iz dana u dan dokazivao, i legenda Crvene zvezde, uzor svih budućih naraštaja, jednostavno – šampion. Da legende nikada ne umiru, pokazaćemo i u subotu, 4. februara od 16 časova kada ćemo napuniti tribine našeg stadiona i poslati poslednji pozdrav Siniši Mihajloviću, čoveku čije je ime zlatnim slovima upisano u istoriju Crvene zvezde, našeg evropskog i svetskog šampiona.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter