0
Domaći fudbal

Marko Brnovic (R) Svetozar Markovic, Igor Vujacic, Marko Zivkovic, Aleksandar Lutovac, Aleksandar Filipovic, Andrija Pavlovic FK Partizan pocetak prolecnih priprema za - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Teleoptik on December 28, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN PRODUŽIO UGOVOR SA BITNIM FUDBALEROM: Štoper ostaje u Humskoj do 2025. godine!

Objavljeno: 30.01.23 u 14:18

Važan potpis za srpskog vicešampiona.

Štoper Partizana Igor Vujačić, produžio je ugovor sa crno-belima do 2025. godine. Potpisivanju je prisustvovao i sportski direktor kluba Ivica Kralj.

Vujačić je tom prilikom istakao da je ovo za njega fenomenalan početak godine i da se nada da će se uz dobru energiju početi polusezona.

Fenomenalan početak godine, kakav se samo poželeti može! Nadam se da ćemo upravo uz ovakvu dobru energiju početi i polusezonu! Puno mi je srce što ću braniti boje svog kluba do 2025. godine! Nikada se ne zna, možda i posle toga – šeretski kaže Vujačić.

Vujačić je u Partizan došao u sezoni 2019/2020 i za crno bele je odigrao 111 utakmica uz postignutih 11 golova.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter