0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Twitter/@ABA_League

PARTIZAN I ZVEZDA MAKAR ODMARAJU 2 DANA: Split morao da igra dve utakmice u razmaku od 23 sata!

Objavljeno: 30.01.23 u 17:12

Izvojevali su obe pobede.

Srpski klubovi koji se takmiče u Evroligi, Partizan Mozzartbet i Crvena zvezda Meridianbet, često imaju zgusnut raspored, pa moraju da igraju mečeve i za manje od 48 časova, no ipak, postoji i znatno teži slučaj od ovog. Naime, ekipa Splita, od završetka utakmice AdmiralBet ABA lige, gde je slavila nad Igokeom u Laktašima, morala je samo 23 sata kasnije na novo gostovanje i utakmicu hrvatskog prvenstva.

Hrvatsko prvenstvo očigledno nije briga za klubove koji igraju regionalnu ligu, pa je Split iz Laktaša putovao u Zagreb, gde je igrao duel sa Dinamom od 18 časova. Podsećamo, meč sa Igokeom počeo je u subotu u 17 časova, završio se nešto pre 19, dok je utakmica sa Dinamom startovala u nedelju od 18 sati.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak i pored svega toga, Split je uspeo da ostvari obe pobede, tako što je Igokea savladana sa 88:92, a Dinamo sa 73:88. Sada će imati malo više vremena za odmor, jer ih naredni meč očekuje 3. februara protiv Zadra.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter