0
Fudbal

Granit Xhaka during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Serbia and Switzerland foto: Pedja Milosavljevic

ONI SU PRAVI SKANDAL MAJSTORI: Rođeni brat Granita Džake napravio novi haos, Švajcarcima prekipelo!

Objavljeno: 30.01.23 u 12:29

Niko ne želi više da toleriše njihovo ponašanje

Bili smo svedoci svega što je radio Granit Džaka na potonjem Svetskom prvenstvu, kao i na onom pre njega, što je samo dokaz o kakvoj se ličnosti radi.

Ipak, izgleda da ima nečeg u krvi kod ove albanske porodice pošto posle Granita i njegov brat Taulant izaziva nove skandale po Švajcarskoj.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, fudbaler Bazela je ušao u otvoreni verbalni sukob, koji je umalo eskalirao u fizički, sa kapitenom svog tima i golmanom Fabijanom Frejom.

Frej je pobesneo na svoje saigrače jer nisu otišli da pozdrave navijače posle poraza, zbog čega je prigovorio i Džaki, na šta ga albanski vezista nije poslušao – nego je krenuo u verbalnu raspravu.

Veoma brzo na mrežama se oglasio Granit, koji je odmah stao u zaštiti svog brata.

Tim ne može da funkcioniše! Jedino mi je žao navijača. Podržavaju vas svake nedelje i ovo je nagrada? Trebalo bi da se stidite zbog onoga što se desilo klubu! Neverovatno – napisao je Granit.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter