0
Fudbal

Fudbal,.Pripreme FK Crvena Zvezda, Cyprus.from left, Abou Bakar, Ognjen Vranjes and Jefferson Da Silva.Agia Napa, 01.16.2009.foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

OGNJEN VRANJEŠ I NJEGOV BRAT KAŽNJENI: Za prebijanje momka i devojke kažnjeni – 4000 evra!

Objavljeno: 30.01.23 u 22:19

Dovoljna kazna?

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ, nakon dve i po godine osuđen je zbog incidenta koji je načinio zajedno sa svojim bratom.

Naime, trenutni fudbaler Hatajspora, zajedno sa bratom Stojanom je pre više od dve godine u centru Banjaluke prebio momka i devojku.

Incident se dogodio 20. juna 2020. godine, a tek danas su donešene konačne presude. Naime, Ognjen i Stojan Vranješ će morati da plate ukupno 4000 evra plus troškovi suđenja, prenosi portal Srpska.info. Po osobi, Ognjen mora da izdvoji 3000 evra, a Stojan još hiljadu.

– Tada je kod pokretnih stepenica Ognjen fizički napao Dušana Komljenovića i Anju (tada Trtić). On je stisnutom pesnicom udario Dušana u glavu u predelu lica, te mu je tom prilikom izbio tri zuba i oštetio četvrti. Od udarca je Komljenovića pao niz pokretne stepnica sa drugog na prvi sprat. On mu je prišao sa leđa i boka i udario ga u predelu glave i vrata, zatim ga nokrima šake grebao po vratu. – navodi se u presudi.

Sutkinja Radmila Medaković je prihvatila sporazume o priznanju krivice i kao olakšavajuću okolnosti kod njih je uzela to što prethodno nisu osuđivani.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter