0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: privatna arhiva/Screenshot

OBRADOVIĆ PROKOMENTARISAO LESOROVO KUMSTVO: „On je uvek pozitivan – video sam neke snimke!“

Objavljeno: 30.01.23 u 16:14

„On je uvek pozitivan u svemu.“

Košarkaši Partizana Mozzartbet sinoć su savladali ekipu Mornara iz Bara rezultatom 92:74, nakon čega se medijima obratio trener crno-belih Željko Obradović. On je pored utisaka o samom susretu, govorio i o Matijasu Lesoru, koji je nedavno bio kum na jednoj svadbi vernih navijača Partizana.

Valjda je u Srbiji jasno da kad te neko uzima za kuma, uzima te iz nekog razloga, a ne verujem da su ga uzeli što je loš čovek, nego verovatno obrnuto. Tako se ovde biraju kumovi. Video sam, pokazali su mi neke snimke, on je čovek pun energije, želje, uvek pozitivan u svemu. To je najpozitivnije što je moglo da se dogodi. To je pitanje i za ljude koji su ga izabrali za kuma – istakao je Obradović.

Potom je portparol Partizana Ivan Ivković, otkrio Obradoviću da su Lesorovi kumovi u sali za konferencije, na šta se najtrofejniji evropski trener nasmejao.

– A, tu ste – verovatno bi vi trebalo da objasnite – rekao je Obradović.

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter