1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Privatna arhiva

LESOR O SVADBI NA KOJOJ JE KUMOVAO: ‘Malo drugačije nego što mi to radimo u Francuskoj – Drago mi je zbog njih!’ (FOTO)

Objavljeno: 30.01.23 u 11:53

Uživao je nakon derbija!

Francuski centar Matijas Lesor uživa u prethodnim danima.. Nakon pobede u večitom derbiju, kumovao je na jednoj srpskoj svadbi, gde je bio dočekan na fenomenalan način.

FOTO: Privatna arhiva

‘Ahaha, subota… Bila mi je čast što sam dobio poziv i naravno što sam bio kum na tako lepom slavlju. Drago mi je zbog njih, zbog ljudi, prelepo sam se proveo. To je bila moja prva svadba u Srbiji, želeo sam da vidim kako to izgleda ovde i bio sam baš srećan što sam bio deo njihovog dana.’ – rekao je vidno raspoloženi Lesor za Mozzart sport, da bi potom dodao:

FOTO: Privatna arhiva

‘Bilo je kul, svadba, proslava, pevanje, bilo je malo drugačije nego što mi to radimo u Francuskoj. Prosto način proslave, malo je drugačije, ovde je sve bilo na jednom mestu, ne znam da li je to inače tako, ali mi se baš svidelo kako je bilo. Svi smo se proveselili, a to je najbitnije.’ – zaključio je Lesor.

5
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter