0
Evroliga

Head coach Dusko Ivanovic and Nemanja Nedovic (R) during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ IZNEO OČEKIVANJA PRED VIRTUS: „Tada im nisu igrala dva bitna igrača, očekujem drugačiji meč!“

Objavljeno: 30.01.23 u 15:38

Dva vezana gostovanja za crveno-bele.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet doputovali su u ponedeljak u prepodnevnim časovima u Bolonju gde ih u utorak očekuje prva od dve utakmice duplog kola protiv Virtusa. Meč se igra u dvorani „Virtus Segarfredo Arena“ sa početkom u 21 sat, i biće drugi duel dve ekipe u ovom takmičenju nakon pobede crveno-belih u Beogradu 83:74.

Pred ovaj susret, za klupski sajt govorio je trener crveno-belih Duško Ivanović, koji je istakao da očekuje potpuno drugačiji meč od onog u Beogradu.

Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrača dvojica vrlo važnih igrača Teodosić i Šengelija. Ponavljam, očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali. Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici – istakao je strateg srpskog šampiona.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Sa druge strane, košarkaš Crvene zvezde Luka Mitrović, navodi da se nada izvlačenju pouka iz nekih prethodnih utakmica, pa očekuje da tim pruži dobru igru.

– Teško gostovanje kao i svako u EL. Nadam se daćemo izvući pouke iz prethodnih mečeva gde nismo koristili neke šanse. Dobro kada brzo imate priliku za popravni radujemo se tom meču idemo na duplo kolo i utakmice u Italji ali im se radujemo i očekujem da pružimo dobru igru – zaključio je Mitrović.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter