0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

EVERTON IZABRAO NOVOG TRENERA: Sada ga očekuje velika borba za opstanak u ligi!

Objavljeno: 30.01.23 u 15:58

Imao je poruku za navijače.

Vodila se prethodnih dana licitacija u mnogim engleskim medijima, oko toga ko bi mogao da preuzme Everton. Klub iz Liverpula, odlučio se na Šona Dajca, koji je dogovorio saradnju do juna 2025. godine, a na klupi Evertona, debitovaće već u subotu protiv lidera šampionata Arsenala.

Po dolasku u Everton, Dajc je istakao da je spreman da pomogne ekipi, kako bi se vratila na pravi put.

Čast je postati menadžer Evertona. Moj tim i ja smo spremni i željni da pomognemo ovom sjajnom klubu da se vrati na put. Znam koliko su strastveni Evertonovi navijači i koliko im je ovaj klub dragocen. Spremni smo da radimo na tome da im damo šta žele. To počinje znojem na dresu, zalaganjem i povratkom osnovnih principa na kojima je Everton dugo stajao – istakao je Dajc po dolasku u klub.

„Karamele“ se trenutno nalaze na pretposlednjem mestu Premijer lige, koje dele zajedno sa Sautemptonom. Obe ekipe, osvojile su po 15 bodova i predstoji im velika borba za opstanak.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter