0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfcen

ALEGRI NAKON PORAZA OD MONCE: „Juventus mora osvajati bodove da bi obezbedio opstanak!“

Objavljeno: 30.01.23 u 16:45

Situacija se preokrenula.

Juventus je imao dobru poziciju u Seriji A ove sezone, bili su u zoni Lige šampiona, čak ne previše daleko od lidera, Napolija.

Međutim, situacija se okrenula naopačke preko noći. Staroj dami je oduzeto 15 bodova zbog finansijskih malverzacija, te se sada nalaze na čak 13. mestu Serije A.

Juče su poraženi od autsajdera, Monce, i to u sred Torina.

Moramo osvajati bodove kako bismo obezbedili opstanak u Seriji A. Situacija se okrenula naglavačke, ali ovo je realnost u ovom trenutku i to moramo da prepoznamo, inače će se loše završiti po nas. – rekao je trener Juventusa, Masimilijano Alegri.

FOTO: Twitter/@juventusfcen

Smatra da njegov tim mora biti svestan situacije.

Moramo da budemo svesni pozicije koju imamo na tabeli u ovom trenutku, a ne da razmišljamo o 38 bodova koje smo osvojili. Sada imamo 23 boda i moramo tako i da se ponašamo. Svaka utakmica je odlučujuća, moramo što pre da izađemo iz ovog vrtloga. Osvojili smo samo jedan bod u poslednja tri kola, to ne sme da se događa. – zaključio je Alegri.

NAJNOVIJE VESTI IZ SERIJE A:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter