0
ATP

FOTO: TSS

REPREZENTATIVCI SRBIJE SAGLASNI: ‘Ponosni smo na tebe Novače!’

Objavljeno: 29.01.23 u 17:48

Teniseri dodatno motivisani pred put u Oslo!

Dejvis kup reprezentativci Srbije nakon trijumfa najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića u Melburnu, okupili su se na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu, uputili čestitke kolegi za njegov deseti trujumf na terenima Otvorenog prvenstva Australije i osvajanja 22 gren slem trofeja u karijeri i otputovali za Norvešku.

-Bravo Novače, ponosni smo na tebe. Na krilima tvog trijumfa odlazimo put Osla gde želimo da nastavimo tvojim šampionskim stazama, zabeležimo pobedu nad Norveškom i plasiramo se u grupnu fazu Svetske grupe Dejvis kupa 2023 – rekli su u jedan glas Dejvis kup reprezentativci Srbije.

Tim Srbije gostovaće u Oslu reprezentaciji Norveške u okviru kvalifikacija Svetske grupe 2023. Meč za plasman u grupnu fazu finalnog turnira Svetske grupe Dejvis kupa 2023. između Norveške i Srbije na programu je 3. i 4. februara u hali “Oslo Tenis Arena” na brzoj podlozi (hard – Plexipave).

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Viktor Troicki odlučio se za sledeći sastav u meču protiv Norveške: Miomir Kecmanović (27. na ATP listi u singlu), Filip Krajinović (54), Laslo Đere (68), Hamad Međedović (253) i Nikola Ćaćić (82. na ATP listi dublova).

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter