5
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric Partizan - Austrija, prijateljska trening utakmica Belek, Antalija, Turska, Jan. 23 2023. Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PRVO POJAČANJE U HUMSKOJ: Kolumbijski vezista dolazi u Partizan – ovo su detalji transfera!

Objavljeno: 29.01.23 u 08:16

Konačno pojačanje!

Nije još dugo ostalo do kraja prelaznog roka, a u Partizanu nisu doveli nijedno pojačanje. Naravno, navijači nisu preterano zadovoljno zbog toga.

Ipak, čini se da bi crno-beli u samom finišu mogli konačno da nešto trguju. Naime, kolumbijski vezista, Kliver Moreno postaće novi fudbaler Partizana.

Moreno ima 22 godine, a trenutno igra za klub iz svoje države – Miljonarios. Kako prenosi Sportski žurnal, dva kluba su se dogovorila da fudbaler dođe u Humsku na pozajmicu do kraja sezone, a ukoliko ispuni očekivanja, crno-beli bi imali pravo da ga otkupe.

Očekuje se da bi Kolumbijac u Beograd mogao da sleti tokom naredne sedmice. Nije realno da bude starter u Kruševcu gde Partizan nastavlja sezonu, s obzirom da nije prošao pripreme sa timom.

Ipak u redovima Parnog valjka će dati sve da ga spreme za ključne borbe u Ligi konferencija protiv moldavskog Šerifa.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

6
3

5 Komentara

  1. Dokle zadnji vezni jer struka zna nesto o fudbalu nama je godinama potreban prednji vezni .tehničar sa loptom 1 na 1 koji igra u napred a ne u nazad

    1
    0
    Odgovori
  2. Zadnji vezni…. Pa, OK, mozda nam se i posreci,moguce je da ima neki potrebni nivo talenta. Igra za reprezentaciju Kolumbije U20, sto nije za podcenjivanje. Vidim da je imao finu minutazu u njihovom najslavnijem klubu Milionariosu… Sve u svemu, ako dodje na pozajmicu to je jos bolje resenje nego ga kao macku u dzaku potpisivati na 4 godine!? Pa, ako pokaze da vredi, onda sjajno, potpisati decka. Mlad je , ima 22.godine, ma sve je OK, ali tek da pokaze da vredi , makar kao Belka. Meni se Belic veoma dopada kao igrac za poziciju zadnjeg veznog. Zapravo, on je veliko osvezenje za tim Partizana.
    Neovisno od Morena, Aziza bi morao biti prioritet da ga dovedemo. Menig nema stabilnu formu, gubi povremeno ritam , izgubi se po nekoliko utakmica bez vidljivog doprinosa timu…mozda ga prodati za fine parice , ali u tom slucaju bi Aziza bio apsolutni prioritet.
    Kralj da se probudi, da nadje par asova koji ozbiljno pojacavaju ekipu.Sada se kompletira ekipa za juli i Evropu,bass sada,kasno je u junu…Ako bi otisao Vujacic, obavezno naci jednog iskusnijeg ali ne starijeg centarhalfa, do 23 godine. Mali Ilic jeste pokazao da je supertalentovan decko, ali je premlad za nosioca igre. Treba ga polako uvoditi, ali mnogo je uznapredovao. Ima veoma preciznu dubinsku loptu prema srednjacima sto je veliki kvalitet. A Montenegro je protiv CSK odigrao bez greske, zaista…
    Ljudi,mnogo se ispricah ovde, ali tako je kad i srce i dusa zive za moje Crno-bele!

    6
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter