1
ATP

Tennis Tenis Mats Wilander-Otvoreni Trening Beograd, 05.14.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

MEKINRO I VILANDER IZNENAĐENI: „Nikada nismo videli ovakvog Novaka“!

Objavljeno: 29.01.23 u 18:17

Proslavljeni teniski stručnjaci iznenađeni su izlivom emocija srpskog tenisera

Nekadašnji američki as, Džon Mekinro, izjavio je kako nikada do sad nije video tako emotivnog Novaka.

Razmišljao sam o tome šta je bilo prošle godine, verovatno je i on dosta mislio na to. Imao je tu povredu i bilo je sve pod upitnikom oko toga kako će igrati. Dao je odgovor. Nikad nisam video tako emotivnog Novaka Đokovića. Mnogo se toga dešavalo u njegovom životu u proteklih godinu dana. On je neverovatno otporan, veliki je dragulj našeg sporta. Fenomenalan je sportista i teniser, moram da kažem i fenomenalan čovek – kaže Mekinro.

Napravio je i paralelu između srpskog tenisera i njegovog trenera, Gorana Ivaniševića.

Goran je umeo da kaže da imate dobrog Gorana, lošeg Gorana i onog koji je u redu. I on je kada je igrao, umeo da poludi, ali Novak je umeo da bude prema njemu zaista grub. Čini mi se da je Goran sve više sedeo kako je meč odmicao! Verujem da je srećan što je sve bilo gotovo u tri seta. To je divna stvar. Ako se setimo, pre par decenija, dve zemlje su bile u ratu, sada su njih dvojica zajedno i nadam se da će ovo biti primer i za ono što se dešava sada između Rusije i Ukrajine. Videti Novaka i Gorana kako čine sjajan tim, to je zaista lepo – zaključio je Džon.

Sa ovom konstatacijom, složio se i Mats Vilander, koji je dodao da on lično nikad nije osetio tako nešto kao Đoković danas.

Ni ja se ne sećam da sam ikada video ovakvog Novaka. Svakako da je potreban i određeni emotivni napor da bi se osvojila 22. grend slem titula. Zato i ima tih 22, jer je emotivno mnogo ulagao – kaže Mats i dodaje

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

 

Nikada nisam osetio tu vrstu emocija u bilo kom meču na turniru tokom karijere, čak ni kad sam bio mlađi. Osvojio je 22 slema i to je glavni razlog. Uključen je u to, sve vreme je uključen – zaključio je Vilander.

17
0

1 Komentara

  1. NEMA Tu nista nejasno, godinama unazad NEMA turnira na kome javnost I organizatori nisu pokusavali da mu nadju dlaku u jajetu, da mu prate treptaj u oku ili na koju stranu gleda, gde udara, bez tikova kao drugo teniseri

    14
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter