0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

JAKE REČI STEFANOSA CICIPASA: „Novak je najveći u istoriji koji je ikada držao teniski reket!“ (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.23 u 14:20

Čini se da više niko nema dileme!

Stefanos Cicipas sportski je podneo poraz, to je sigurno. U finalu Australijan opena bolji je bio Novak Đoković, 3:0. Po setovima – 6:3, 7:6, 7:6.

Nakon meča, na dodeli nagrada, Grk se baš jakim rečima obratio Novaku.

Ćao ljudi. Novače, ne znam sta da kažem. Mislim da sve govori samo šta si uradio. Sve je u brojkama. Čestitam ti. Imas takvu podršku porodice. Mislim da je slično kako smo odrastali i ti i ja. Ovo je neverovatno putovanje, ja se divim sta si uradio za nas sport. Hvala ti. – započeo je Stefanos.

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

Zatim je dodao da je Đoković najveći teniser u istoriji ove igre!

Imao sam privilegiju da igram mnogo teških mečeva. Voleo bih da kažem još jednom. Novak je jedan od najvećih u našem sportu. On je najveći koji je ikada držao teniski reket u istoriji. Ti sve nas guraš do maskimuma. Uvek sam žedan da se vratim i voljan nazad na teren da radim sa svojim timom. – dodao je grčki teniser.

Za kraj, zahvalio se svima koji su pomogli da Australijan open ove godine bude fantastičan.

Na kraju, kada se vraćam u Australiju, to mi vraća sećanja. Svi skupljači lopti, fotografi, organizatori, hvala vam što ulažete toliko. Cenimo to. Hvala i sponzorima koji igraju veliku ulogu u našem tenisu. bez toga, ne bismo mogli da radimo sve to. – zaključio je Cicipas.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter