0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ PROMEŠAO KARTE: Zvezda vodi u Železniku, Lazarević blista protiv Pantera! (FOTO)

Objavljeno: 29.01.23 u 15:50

Crveno-beli rutinski održavaju prednost!

U okviru 17. kola Admiral bet ABA lige košarkaši FMP Meridiana ugostili su Crvenu zvezdu. Nakon 20 minuta velike borbe u Železniku vođstvo je na strani izabranika Duška Ivanovića, koji vode rezultatom 42:54.

FMP je pružio snažan otpor u uvodnim minutima. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, a ništa nije nagoveštavalo efikasnu utakmicu u nastavku. Serijom 0:7 Zvezda se odlepila na 12:19 i od tada pažljivo održava svoju prednost.

FOTO: STARSPORT

Zvezda je dodala gas u drugoj deonici i tečnom igrom u napadu ubacila veliki broj poena. Ovo je drugi meč u nizu, u kojem crveno-beli postižu preko 50 poena u prvom poluvremenu.

Na veliku pauzu domaćin je otišao sa dvocifrenim zaostatkom, a najveći krivac za to je fenomenalni Stefan Lazarević koji je nosio Zvezdu do odličnog rezultata. Lazarević je bivšem klubu ubacio 14 poena, a pratio ga je Dalibor Ilić sa 11.

U redovima FMP-a istakao se Valinskas sa 14 postignutih poena, skokom i tri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter