0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Dusko Ivanovic and Facundo Campazzo during the 2022/2023 Aba League match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cedevita Olimpija at Aleksandar Nikolic Hall on January 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IVANOVIĆ KRITIKOVAO KAMPACA: „Nema ritam, igra samo jednom nedeljno“!

Objavljeno: 29.01.23 u 19:17

Strateg „crveno-belih“ nije bio preterano zadovoljan posle pobede nad FMP-om

Crvena zvezda je slavila protiv FMP-a rezultatom 84:99 u okviru 17. kola Admiral bet ABA lige.

Bez obzira na pobedu, trener šampiona Srbije nije bio zadovoljan brojem primljenih poena.

Zadovoljan sam pobedom i određenim periodima igre, ali nisam velikim brojem koševa. Čestitam FMP-u na igri cele sezone, a naročito ambiciji želji večeras. To je ono što će nama trebati u narednim nečevima – rekao je Ivanović.

Uspeo je Duško da ravnomerno raspodeli minutažu i da odmori nosioce igre.

Svi su igrači pokušali da daju svoj maksimum. Delio sam minute, da igraju i da se odmore zavisno od stanja. U utorak moramo da budemo sto odsto spremni – rekao je trener Zvezde, koju naredne nedelje očekuju mečevi sa Virtusom u Bolonji i Olimpijom u Milanu.

VESTI O ZVEZDI:

Nije bio zadovoljan partijom Fakunda Kampaca, kojem je očigledno teško da uhvati pravi ritam s obzirom da ne igra Evroligu.

Nisam baš zadovoljan kako je večeras igrao. Ima mesec dana da uđe u formu. Nema ritam, igra samo jednom nedeljno – istakao je prekaljeni stručnjak koji je potom pohvalio dobre minute Dalibora Ilića.

Dobro radi i svaki put kada je ušao iskoristio je šansu – zaključo je Ivanović.

Crvena zvezda sledeći meč igra u utorak, kada gostuju Virtusu u okviru 22. kola Evrolige.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter