2
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric TSC - Partizan Superliga Srbije, Super, Liga, Backa Topola, Srbija, 6.11.2022. Novembar 6. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PETRIĆ OTKRIO STATUS HAZIZE I JOJIĆA: ‘On je kvalitetan, igrač za naredne dve-tri godine!

Objavljeno: 28.01.23 u 19:48

Partizan spreman za nastavak šampionata.

U razgovoru sa medijima, šef stručnog štaba beogradskog Partizana, Gordan Petrić otvoreno je govorio o dolasku Hazize, koji se pominjao kao potencijalno pojačanje prethodnih prelaznih rokova.

‘Ne očekujem ništa na polju pojačanja! Rekao sam već, ne interesuju me igrači samo da bi došli. Rekao sam da bi bilo dobro da Haziza dođe, on je kvalitetan, igrač za naredne dve, tri godine. Samo ekstra kvalitet nam je potreban, neko ko je mnogo bolji od trenutnih. Ili neko ko će u narednom periodu da bude bitan, ne mora ni da igra sada..’ – rekao je Petrić, a potom prokometarisao i potencijalni povratak Jojića:

Milos Jojic
Fudbal-Kup Srbije-Finale-Final-Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Partizan
Beograd, 26.05.2022.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

‘Hteo sam da potpiše za nas. U tom momentu smo imali problem sa vezistima. Ipak, on je bio izričit da neće da potpisuje sa Partizanom iz njemu znanih razloga. Ja sam mu rekao da to mogu da „hendlujem“, ukoliko on ima neki problem sa navijačima ili bilo kim. On je kvalitetan igrač, sigurno bi se uklopio se u svlačionicu i način igre u narednom periodu. Ipak, nije realno da potpiše. Naći će drugi klub.’ – zaključio je Petrić u razgovoru sa novinarima.

9
0

2 Komentara

  1. Ljudi sta je ovo?Smucio mi se Petric!Covek kaze ne trebaju nam pojacanja!?!Pa dal je ovo moguce!Jasno je ko dan da pere nemoc uprave da dovedu bilo.kiga!

    0
    0
    Odgovori
  2. Mi u Partizanu imamo dva igraca fejsu i jovica koji kada igraju oni igraju na stetu Partizana, ali ovaj jojic on covek ivra direktno proptiv Partizana, potpuno otvoreno. Dakle ako na tribine ocete 300 gledalaca koji ce da zvozde jojicu i ako cemo zavrsiti kao peti u prvenstvu onda u redu. A za ovu dvojicu resavajte kako znate i umete.

    1
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter