3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

PETRIĆ JE RAZMIŠLJAO DA UKLONI DIJABATEA IZ TIMA: Trener crno-belih otkrio šta se desilo na pripremama!

Objavljeno: 28.01.23 u 20:43

Govorio je i o samim pripremama.

Trener Partizana Gordan Petrić zadovoljan je pripremama koje je njegov tim imao u Turskoj, a po završetku, sumirao je utiske. Govorio je trener crno-belih o potencijalnom dolasku Hazize, Jojića, ali je ispričao i jednu anegdotu vezanu za Fusenija Dijabatea, za koga je razmišjao da ga ukloni iz tima.

Dijabate je kasnio na pripreme. Bio sam izričit da klub mora da obrati pažnju. U jednom momentu sam razmišljao i da ga sklonim iz tima. Ali on nije zlonameran, takav je, drugačiji karakter, dobar po duši, ali zaboravlja neke stvari. Voli više da se igra fudbala, nego da igra fudbal. Od meča sa Zvezdom i u kasnijim duelima pokazao je da može da igra fudbal na pravi način. Voleo bih da svaku utakmicu igra fudbal, a ne da se igra. Ipak, kod takvih majstora fudbala, i igranje fudbala se nekad može oprostiti – rekao je Petrić.

 

Osvrnuo se Petrić i na analizu samih priprema, za koje kažu je sve planirano odrađeno maksimalno, kao i da rezultati za njega nisu bitni.

– Ovih 16 dana u Beleku nas je poslužilo vreme, bilo je odlično, ne znam da li je ikada bilo ovde ovako. Ponašanje igrača i sve planirano, na fizičkom planu, odrađeno je maksimalno. Ako me pitate da li smo zadovoljni – jesmo. Rezultatski, da kažem da nije bitno za mene. Naravno, bilo bi lepo da smo dobili neki meč više. Ali spremni smo za nastavak prvenstva, sigurno – zaključio je trener Partizana Gordan Petrić.

3
3

3 Komentara

  1. Petric se poceo ponasati kao da je on Bog fudbala, a izgubio kup utakmicu u Sremskoj Mitrovici od ekipe Radnickog koja je, ako ne gresim, 4 rang u Srbiji…. Dijabate i Natko su dva igraca koja znaju fudbal i zbog kojih vecina nas grobara ih gleda na TV…

    3
    3
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter