0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ VEĆ OKRENUO NOVI LIST: ‘Treba da se pripremimo za Mornar!’

Objavljeno: 28.01.23 u 17:22

Vremena za preveliko slavlje nema.

Iako su sinoć savladali najvećeg rivala, uprava i košarkaši Partizan već su se okrenuli svom narednom protivniku. U pitanju je ekipa Mornara iz Bara, a uoči tog susreta Željko Obradović je rekao:

‘U ovom ritmu utakmica u kom igramo, važno je ono što je sledeće ispred nas. Treba da pripremimo utakmicu protiv Mornara koji kao i svaki tim zaslužuje maksimalno poštovanje. Potom sledi u utorak Asvel ovde i Žalgiris u gostima u petak. Neverovatan ritam i to nije nimalo lako.’ – rekao je Žoc i potom dodao:

‘Naravno da moramo sve da uradimo da održimo svežinu nekim igračima, što znači da minutaža mora biti podeljena u narednim utakmicama.’ – zaključio je on.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter