1
Domaći fudbal

Bogdan Stamenkovic i Milan Makaric Kup Srbije Crvena Zvezda - Radnik, Belgrade, Serbia 21.4.2021. April 21. 2021. Beograd, Srbija foto: Nikola Mitic / STARSPORT

NAJBOLJI STRELAC SUPERLIGE SE VRATIO KUĆI: Spreman je da ponovo trese mreže po Srbiji!

Objavljeno: 28.01.23 u 21:06

Vraća se u tim koji ga je lansirao u inostranstvo.

Najbolji strelac Mozzart Bet Superlige u sezoni 2020/21 Milan Makarić, vratiće se u domaće prvenstvo. On je predstavljen kao novo pojačanje Radnika iz Surdulice, gde će igrati kao pozajmljen igrač danskog Alborga.

Podsećamo, nakon što je u pomenutoj sezoni, Makarić zabeležio 25 golova uz 8 asistencija na 38 utakmica, stigle su brojne inostrane ponude. Najprimamljiviji su bili Danci, koji su privoleli Makarića da se oproba u tamošnjoj ligi.

On se u prvoj godini na 34 meča upisao 11 puta u listu strelaca. Ipak, na startu ove, Makarić je sklonjen na klupu, te je opcija promene sredine bila logična. Nekoliko timova iz Srbije, bilo je zainteresovane za usluge dokazanog napadača, ali je on odlučio da se vrati u Radnik.

– Dobro došao kući, Makara – objavio je Radnik poruku na svom oficijalnom profilu.

Makarić će na pozajmici u Radniku ostati do juna ove godine.

6
1

1 Komentara

  1. Pogledaj njegovu statistiku od prosle godine Pa da je bio tako dobar , novi trener bi racunao na njega a ne da se vrati u surdulicu Al to ide u prilog onima koji su ga prodali prosli put. Zaboravili su da se neke stvari vise ne ponavljaju Srecom ne gine mu stepanovicevo tamo uvek moze igrati

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter