0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MERKURXTIP AVIATOR: Let u nezaboravno iskustvo!

Objavljeno: 28.01.23 u 10:00

Ako si fan Aviatora, očekuju te sjajne stvari u MerkurXtip-u koji je, jedan od retkih, krenuo sa turnirima ovog viralnog virtuala. Uz sve poznate benefite koji imaju igrači Aviatora, došlo je vreme da se ovoj igri pruži pažnja kakvu zaslužuje i zato je sve spremno za borbu najupornijih igrača u trci za vredne nagrade.

Početak sledećeg turnira zakazan je za 30. januar i trajaće do 1. februara, a nagradni fond je 60.000 dinara koji će biti raspoređen na 15 najboljih igrača zato vam predlažemo da krenete u akciju i da iskoristite nešto što retko ko ima u ponudi.

Od svog pojavljivanja na našem tržištu, virtual Aviator gotovo da je uneo revoluciju u industriji igara na sreću i nije pogrešno reći da je Srbija poludela za njim. Naravno, sve se to dešava jer igrač svojom veštinom, praćenjem postupaka drugih igrača i brzom reakcijom može sam da odluči koliki dobitak želi. U svakoj rundi, odnosno letu sa viralnim crvenim avionom igrači dolaze do novih doza adrenalina, a sve se odigrava veoma brzo.

Za one koji možda ne znaju o čemu pričamo, mogu najpre da krenu na nekoliko promotivnih demo letova i sigurni smo da će brzo shvatiti zašto je Crveni baron osvojio simpatije širom sveta. Za početak, odredite ulog, let kreće, a vaše je da procenite trajanje dužine leta i da jednim klikom prekinete let i zaradite svotu koja iznosi proizvod uloga i kvote koju je let doneo. Ništa lakše, ali zato vaš osećaj može da čini razliku u visini dobitka. Crveni avion će u nekom trenutku odleteti sa ekrana i ako niste uzeli dobitak, ostaćete bez uloga, ali je sigurno da u svakoj rundi postoji trenutak koji može da donese dobitak.

Kada je ovaj virtual u pitanju, MerkurXtip ponovo pomera granice, a evo i kako. Uz sve ono što ste već navikli, kiše i pljuskove freebet-a koji su aktivni svakog vikenda, sada su u opticaju i turniri ovog virtuala i to prvi put u MerkurXtipu. Svaki ponedeljak, utorak i sreda biće dani za Aviator turnire uz pozamašni nagradni fond koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

MerkurXtip je odlučio da igračima pruži više u odnosu na konkurenciju i vaš let sa Crvenim baronom učini još zanimljivijim kako bi pojačao doživljaj zabave. Ako je Aviator ono čime volite da se zabavite, postaćete obožavalac veoma brzo i to samo u MerkurXtip-u.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter