0
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Vladimir Jovanovic during the Euroleague match between Crvena Zvezda and Panathinaikos at Hall Aleksandar Nikolic on October 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

IGOKEA UPISALA SEDMI PORAZ U NIZU: Jovanović priliku za debitantski trijumf traži protiv Zvezde!

Objavljeno: 28.01.23 u 21:58

Videli smo preokret.

Košarkaši Igokee doživeli su sedmi poraz u nizu, a od njih je bila bolja ekipa Splita rezultatom 88:92. Vodila je ekipa iz Laktaša i 9 razlike, ali je Split uspeo da dođe do preokreta u poslednjoj četvrtini i tako upiše šesti trijumf u sezoni.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Mavra sa 24 poena i 6 asistencija, dok je Nelson dodao 18 koševa. Na drugoj strani, istakao se Nikola Tanasković sa 19 poena i 7 skokova, a Dragan Milosavljević je ubacio 16.

FOTO: ABA liga/Marija Vuruna

Bio je ovo drugi meč Vladimira Jovanovića na klupi Igokee, a zabeležen je i drugi poraz, nakon meča sa Borcem. Nije sve krenulo najbolje bivšem treneru Crvene zvezde, a priliku za debitantski trijumf imaće upravo protiv srpskog šampiona u narednom kolu AdmiralBet ABA lige.

U još jednom susretu regionalne lige, Studentski centar je naneo novi poraz MZT-u, rezultatom 103:85.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter