1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠKO IVANOVIĆ OPREZAN PRED FMP: „Nemamo mnogo vremena za pripremu, oni igraju energično!“

Objavljeno: 28.01.23 u 22:49

Manje od 48 sati nakon derbija.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet nakon poraza u 21. kolu Evrolige od Partizana Mozzartbet, igraju meč Admiralbet ABA lige protiv ekipe FMP Meridiana. Taj susret, na programu je u nedelju od 15 časova u Železniku, a pred ovu utakmicu medijima se obratio trener crveno-belih Duško Ivanović.

– FMP je vrlo talentovana ekipa, koja igra dobru energičnu košarku sa puno trčanja i tranzicije. Imaju dobre rezultate i svoju ambiciju, Očekivano je da ovako mlad tim koji je pojačan sa vrlo dobrim strancima igra sa mnogo energije i na to ćemo morati da odgovorimo. Zaista nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu ove utakmice, ali raspored je takav kakav je – počeo je Ivanović.

VESTI O CRVENOJ ZVEZDI::

Pred samu utakmicu oglasio se i bek srpskog šampiona Ognjen Dobrić, koji navodi da FMP ima prepoznatljiv stil igre i da beleži dobre rezultate.

– Odlično igraju i ove sezone, imaju svoj prepoznatljiv stil igre i što je važno i dobre rezultate. Malo je vremena, ušli smo u mini ciklus u kome ćemo odigrati nekoliko vrlo teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali moraćemo da odgovorimo već u nedelju čvrstom i odgovornom igrom.

Važno je napomenuti da je ovaj meč humanitarnog karaktera i da će sav prihod od ulaznica biti namenjen Luki Spasojeviću koji boluje od tumora.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter