1
Košarka

Nikola Jokic Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

BRUTALNI EMBID OVOG PUTA NADJAČAO JOKIĆA: Veliki preokret Filadelfije i trijumf nad Denverom! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.23 u 23:33

Nagetsi ipak ostaju na vrhu Zapada.

Filadelfija Seventisiksersi savladali su Denver Nagetse u ranom terminu NBA lige i to rezultatom 117:125. U centru pažnje bili su naravno Nikola Jokić, dvostruki uzastopni MVP najjače lige sveta i njegov prvi pratilac Džoel Embid.

Ovog puta, kao pobednik je izašao Džoel Embid, koji je pored izvanredne partije, uspeo da povede svoj tim do velikog preokreta. Vodili su Nagetsi i 15 razlike, ali je u dugom poluvremenu Filadelfija bila znatno bolja.

Embid je utakmicu završio sa čak 47 poena, 18 skokova i 5 asistencija uz šut iz igre 18/31 (58%). Sa druge strane, srpski košarkaš Nikola Jokić, upisao je 24 poena, 9 asistencija i 8 skokova. Jokić je iz igre šutnuo svega 12 puta, ali je u 8 navrata bio precizan, što je oko 67% uspešnosti.

U pobedničkom timu, istaklao se i Džejms Harden sa 17 koševa i 13 asistencija, do kje na drugoj strani Džamal Mari ubacio 22, a Majkl Porter 20 poena.


Standings provided by Sofascore

 

0
1

1 Komentara

  1. Volim Jokića i ne propuštam ni jednu utakmicu Denvera samo zbog njega…ali ovde je brutalno nadigran.Odavno nisam video dominaciju jednog njegovog suparnika nad njim.Čovek je samo čovek i ne može se očekivati svaki put TD,ali…tužno je bilo gledati.Posebno boli što je isti Embid godinama frustriran Jokićevim MVP titulama ovaj put „dokazao“ da je bolji,dok je Jokić odigrao (posebno poslednju 1/4) bez imalo volje,žara i efekta.Direktan je krivac za poraz Denvera.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter