0
Fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

PRELEP GEST CRVENE ZVEZDE: Crveno-beli i večeras pokazali da ne zaboravljaju Sinišu Mihajlovića! (FOTO)

Objavljeno: 27.01.23 u 18:42

Ne zaboravljaju legendu!

Pred večerašnji košarkaški večiti derbi Crvene zvezde Meridian Bet i Partizana Mozzart Bet, navijačima u Pioniru je ostavljena ulaznica za utakmicu Mozzart Bet Superlige Srbije između Crvene zvezde i Vojvodine.

FK Crvena zvezda, posebnim dizajnom ulaznica, želi da na još jedan način oda počast legendi srpskog i svetskog fudbala, Siniši Mihajloviću, koji je preminuo u decembru prošle godine.

Pred početak košarkaškog večitog derbija, svakog zvezdaša će na sedištu sačekati posebna pozivnica za meč Superlige Srbije u okviru kog će Crvena zvezda 4. februara ugostiti Vojvodinu. Ono što je takođe interesantno jeste i posebno iznenađenje koje ćete videti kada očitate kod sa ulaznice. Ovaj susret posvetićemo Siniši Mihajloviću i naj taj način ćemo još jednom pokazati koliko nam je značio. Legendarni Miha nikada neće biti zaboravljen! Za Mihu, za titulu, za Ligu šampiona! – pisalo je u saopštenju FK Crvena zvezda.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter