0
Domaći fudbal

head coach Gordan Petric during UEFA Europa Conference League, group D football match between Partizan and Slovacko photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

PETRIĆ ZADOVOLJAN PRIPREMAMA: „Ono što smo planirali, to smo i uradili“

Objavljeno: 27.01.23 u 19:10

Na kraju poraz, ali to nije najvažnije

Fudbaleri Partizana su poraženi u poslednjem meču na pripremama u Turskoj od ekipe CSKA iz Moskve rezultatom 2:1.

Nakon ovog meča svoje utiske o celokupnim pripremama dao je i trener crno-belih Gordan Petrić.

VESTI O PARTIZANU:

– Generalno sam zadovoljan, ono što smo planirali, to smo i uradili što se tiče treninga. Igrači su definitivno fizički spremni. Imali smo utakmice u kojima smo kombinovali sastave i svi igrači koji su odigrali, zaslužili su da budu u prvoj postavi. Ko će biti u njoj, zavisi od naše odluke u narednih sedam ili osam dana – rekao je Petrić za TV „ArenaSport“.

Da li je već iskristalisano ko će biti u prvoj postavi u Kruševcu i protiv Šerifa u šesnaestini finala Lige konferencije?

Sigurno da imam za Kruševac, ta utakmica će biti zahtevna. Uvek je Napredak nezgodan na svom terenu, a pitanje je i da li će teren biti onakav kako nama odgovara. Sigurno za prvu utakmicu imamo ideju ko će igrati.

Da li će mladi igrači dobiti veću šansu u prolećnoj polusezoni?

Realno, ovih 21,22 igrača koji su u rosteru, oni će izvući polusezonu. Ne samo mladi igrači, nego svi su dobili minutažu, to mi je bilo bitno, da svi dobiju šansu.

Čime bi Petrić bio zadovoljan na kraju sezone?

Opet se vraćam na to da su igrači bili ovde 16 dana, nijedan problem nismo imali ni ovde sa njima, ni u Beogradu. Sve što je bilo u planu da se odradi, odradili smo. Možda smo preterali sa dve utakmice u toku dana, ali su dobru minutažu odradili i, opet ponavljam, sigurno su fizički spremni – poručio je Gordan Petrić.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter