0
Fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN ZAVRŠIO PRIPREME: Poraz od CSKA Moskve za kraj! (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 27.01.23 u 16:52

Rezultat u drugom planu!

Fudbaleri Partizana poraženi su na poslednjem pripremnom meču u Turskoj od ekipe CSKA Moskve – 2:1.

Prva prilika desila se u 17. minutu pred golom crno-belih. Objakov je imao veliku priliku, ali je šutirao pravo u golmana Popovića.

Velika borba se vodila, a do kraja prvog poluvremena videli smo jednu opasnu situaciju pred golom ruske ekipe. Dijabate je u 30. minutu probio karakteristično, poslao loptu u peterac ekipe iz Moskve, ali tu nije bilo nikog od njegovih saigrača.

FOTO: FK Partizan

Od početka drugog poluvremena CSKA je krenuo veoma jako, te su inicijativu krunisali u 58. minutu. Čalov je šutirao sa nekih 6-7 metara te matirao Popovića.

Nije bilo previše prilika nakon tog pogotka. Natho je zapretio iz slobodnog udarca u 74. minutu, ali je Akinfeev odlično reagovao.

Partizan je uspeo da dođe do poravnanja u 85. minutu. Nemanja Jović se vrlo lepo namestio sa nekih 18 metara i plasirao loptu, a golman CSKA je bio potpuno nemoćan, za 1:1.

Međutim, konačan rezultat je postavljen u četvrtom minutu nadoknade. Prodor jednog igrača CSKA, lopta na nekih 10 metara od gola Partizana odakle Arbuzov postiže gol za pobedu kluba iz Moskve.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter