0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

NOVAK POSLAO JASNU PORUKU CICIPASU: „Stefanose, vidimo se za dva dana – na 110% sam!“ (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.23 u 16:35

Pun samopouzdanja.

Novak Đoković nastavlja da „teroriše“ rivale na Australijan openu. Danas je počistio Tomija Pola sa 3:0. Po setovima 7:5, 6:1, 6:2.

Nakon meča istakao Nole je da mu podrška mnogo znači.

Podrška mi mnogo znači pogotovo u ovoj fazi karijeri, hvala im, to je moj motor izvor moje energije. Zahvalan sam što imam dovoljno snage u nogama da igram na ovom nivou. – rekao je Novak.

Potom je poslao poprilično jasnu poruku Stefanosu Cicipasu sa kojim će odigrati finale u nedelju.

Sjajno, savršeno je, na 110% sam. Stefanose, vidimo se za dva dana. Slušaj, naravno, ne možeš da igraš kao na početku turnira, ali smo uložili mnogo u pripremnom periodu da bismo bili u stanju da igramo meč od pet setova u finalu. Iskustvo mi pomaže, ali videćemo kako će izgledati na terenu gde se stvari menjaju iz trenbutka u trenutak. Ima nekada duže pauze između poena, bilo je teških nogu, ali je bitno da sam sačuvao nerve. Bilo je napeto u prvom setu, ali je posle sve leglo na svoje mesto pa sam srećan plasmanom u novo finale. – jasan je Nole.

Ovo sve nije mogao ni da zamisli. Zahvalio se svima iz svog tima.

Imam jaku maštu, ali nisam ovo baš zamišljao. Ne znam šta da kažem, zahvalan sam na svemu i trudim se da uživam i cenim svaki trenutak. Bez moje porodice i tima stvari ne bi bile moguće, kada si sam ovde u individualnom sportu sve je upereno u tebe, ti preuzimaš odgovornost zasluge i kritike, ali naravno, moram da dam priznanje timu koji živi sa mnom i uz mene je i kada je dobro i loše i ovo je njihov uspeh isto koliko je moj. – zaključio je Đoković.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter