1
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Partizan Mozzart Bet Belgrade at Aleksandar Nikolic Hall on January 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAVIJAČI ZVEZDE KOREOGRAFIJOM „PECKAJU“ GROBARE: Himna Evrolige se ponovo nije čula! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.23 u 19:13

Himna Evrolige se još jednom nije čula.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet od 19 časova, dočekali su večitog rivala ekipu Partizana Mozzartbet u okviru 21. kola Evrolige. Crveno-beli su slavili u prvom istorijskom večitom derbiju u Evropi, dok su odneli trijumf i u meču koje se ove dve ekipe odigrale u AdmiralBet ABA ligi.

Navijači Zvezde za ovaj meč su pripremili i posebnu koreografiju. Oni su držali papire na kojima je bio čovek koji se drži za glavu, što može predstavljati reakciju navijača Partizana u momentu kada je Nemanja Nedović pogodio trojku za pobedu u proteklom derbiju.

Nešto ranije, pristalice crveno-belih, priredile su vatren doček gostujućim košarkašima, ali i sportskom direktoru Partizana Zoranu Saviću. Pored toga, dogodio se i jedan incident pre utakmice, kada je Matijas Lesor pogođen grudvom u glavu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter