0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA PRONAŠLA NAPADAČA: Crveno-beli poslali ponudu za dete Čukaričkog i reprezentativca Crne Gore!

Objavljeno: 26.01.23 u 08:20

Golgeter stiže direktno iz ruske Premijer lige!

Aktuelni šampion Srbije već dugo traga za adekvatnim rešenjem na poziciji napadača. Crvena zvezda želi da sačuva velikih plus 10 u odnosu na večitog rivala, osigura novu titulu u Mozzart bet Superligi Srbije i na vreme sklopi tim za nastup u Ligi šampiona.

Kako se prelazni rok bliži kraju zaposleni u klubu iz Ljutice Bogdana postaju sve direktni na polju transfera.

Kako saznaje HotSport, Zvezda je poslala zvaničnu ponudu Lokomotivi iz Moskve za Marka Rakonjca. Fantastični crnogorski napadač stigao je prethodnog proleća u Rusiju za cifru od dva i po miliona evra, iz redova Čukaričkog.

Zablistao je snažni golgeter u dresu Brđana, pokazao raskošni potencijal koji je bio evidentan još od omladinskih selekcija i dobio priliku da zaigra na višem nivou.

FOTO: STARSPORT

Crveno-beli će pokušati da dogovore pozajmicu koja nudi mogućnost otkupa, u slučaju da sve strane budu zadovoljne.

Rakonjac nije uspeo da se nametne u ruskoj Premijer ligi na očekivan način, ali ruku na srce, nije dobio ni dovoljno prostora da se pokaže u dresu ruskog velikana.

Golgeter rođen 2000. godine nije postigao prvenac u Moskvi, ali je tokom prethodne sezone u jako kratkom vremenskom intervalu u 12 navrata tresao mrežu protivnika na terenima širom Srbije. Odlikuje ga izuzetno kvalitetna završnica, a svoju visinu i snagu koristi za mnogobrojne duele sa korpulentnim štoperima.

5
4

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter