0
Evropske lige

Foto: Twitter/@juventusfcen

VLAHOVIĆ I POGBA SE VRATILI NA TEREN: Obojica su postigla po pogodak, spremni su za prave izazove! (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.23 u 20:39

Povrede su prošlost.

Fudbaleri Juventusa, odigrali su danas prijateljsku utakmicu protiv svog Next Gen tima, a na terenu su se našli Dušan Vlahović i Pol Pogba, koji su do sada bii povređeni. Njih dvojica su postigla po jedan pogodak, a uskoro se očekuje i njihov nastup u Seriji A, u duelu koji Juventus igra protiv ekipe Monce.

Vlahović je sezonu započeo odlično, ali je povredio duktor uoči samog Mundijala u Kataru. Ipak i pored toga, srpski napadač je odigrao dve utakmice, dok se u Torino vratio sa tim problem.
Samim tim, Dušan je morao da propusti prva četiri prvenstvena meča u 2023. godini. Na 10 utakmica koliko ih je odigrao ove sezone, postigao je 6 golova.

Sa druge strane, Pogba se letos vratio u Juventus, potpisavši četvorogodišnji ugovor, ali je brzo doživeo povredu kolena tokom predsezonske turneje u SAD. Od septembra je zbog toga bio van terena, a sada je pokazao da je spreman za sve što ga iščekuje u nastavku sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter