0
Evroliga

Crvena Zvezda's Stefan Markovic in action during Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Barcelona

STEFAN MARKOVIĆ SE NADA NOVOJ POBEDI U DERBIJU: Pritiska uvek ima, moramo da se borimo svih 40 minuta!

Objavljeno: 26.01.23 u 20:12

Derbi nas očekuje za manje od 24 časa.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekaće ekipu Partizana Mozzartbet u drugom evroligaškom derbiju, u petak od 19 časova u dvorani Aleksandar Nikolić. Pred taj susret, medijima se obratio jedan od najiskusniji igrača u crveno-belom taboru Stefan Marković, koji je istakao da se nada istom ishodu kao i u prva dva ovosezonska derbija.

Nadam se da ćemo ponoviti rezultatski iz prva dva duela, a što se tiče priprema, nakon poslednje utakmice smo se spremali, imamo još jedan trening, i to je to. Znamo se dosta dobro, eventualno neke male korekcije iz prethodnog meča šta možemo da popravimo u igri, ko bude želeo više i ko se bude više borio taj će pobediti – počeo je Marković i dodao:

Stefan Markovic (R) and Yam Madar during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Crvena Zvezda mts Belgrade at Stark Arena on December 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Dosta kvalitetnih igrača ima i na jednoj i na drugoj strani, zavisi sve kako će se napraviti igra i opterećenje, Lesor nam je na prošlom meču napravio veliki problem sa ofanzivnim skokom, igrao izvanredno čitavu sezonu. Biće borba 40 minuta, od nas je da se borimo svih 40 minuta, nadam se da će biti prelepa utakmica, spektakl u Evroligi, mogu da poželim da bude prelepa atmosfera i da bolji pobedi.

Novinari su otkrili Markoviću da je Crvena zvezda poslednjih 16 derbija u kojima je bila domaćin, rešila u svoju korist. Plejmejker crveno-belih zaključio je da se nada i sedamnaestoj, kao i da pritisak postoji.

– Nadam se da će biti i sedamnaesta. Pritisak? Svaku utakmicu želiš da pobediš. Slab sam sa tim rekordima i tradicijama, sve može da se završi, tako da ne komentarišem stvarno. Težimo ka tome da pobedimo svaku utakmicu, tako da pritiska uvek ima – zaključio je nekadašnji reprezentativac Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter