0
Evropske lige

(190831) -- BOLOGNA, Aug. 31, 2019 (Xinhua) -- Bologna's coach Sinisa Mihajlovic reacts during a Serie A soccer match between Bologna and Spal in Bologna, Italy, Aug 30, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

SLAVNI HRVAT OPET O MIHAJLOVIĆU: „Hteo je da nekome nešto dokaže, da je više od onoga što jeste“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.23 u 21:21

Možda njegova izjava nije primerena u ovom momentu

Fudbalski svet u Italiji i Srbiji se već više od mesec dana oprašta od Siniše Mihajlovića, koji je tragično preminuo posle višegodišnje borbe sa leukemijom.

U prošlosti je Miha bio čovek bez dlake na jeziku, zbog čega je često ulazio u sukobe i svađe, između ostalih jedan od ljudi sa kojim je bio u sukobu je Igor Štimac čuveni hrvatski trener i bivši fudbaler.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak, kada je Srbin tragično preminuo krajem prošle godine Hrvat se oglasio tim povodom rekavši da mu je žao zbog svega i da mu sve oprašta.

Štimac je nedavno gostovao u emisiji „Podkast Inkubator“ gde je na jedan prilično neprimeren način pričao o pokojnom Mihajloviću.

Naš zajednički prijatelj Pipe je spasio njegove roditelje na jedini način na koji je mogao: da ih zamoli da odu jer im više nije bilo bezbedno u vremenima kada nije bilo smisla. Na utakmici Crvena zvezda – Hajduk, tom finalu Kupa, Siniša se jedini od svih igrača nije rukovao sa nama. Pogledajte koliko je startova i kakvih je imao u toj utakmici. Hteo je da nekome nešto dokaže, da je više od onoga što jeste – naveo je Štimac.

Pored toga bivši selektor Hrvatske se uz smeh prisetio jezivog starta Josipa Šimunića nad Miralemom Sulejmanijem u Beogradu.

Džo je trčao tek toliko da bude dovoljno kratak da uhvati loptu, haha! Sve hrvatsko mu je došlo u glavu, samo je video metu, uokvirio prostor gde će biti meta… Zaista gadno čišćenje – prisetio se bivši trener.

0
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter