0
Evropske lige

Foto: Twitter/@realmadriden

Real slomio gradskog rivala: Atletiko vodio pa sve ispustio u duelu za polufinale Kupa kralja!

Objavljeno: 26.01.23 u 23:53

Madridski derbi je pripao „kraljevskom klubu“

Fudbaleri Reala su se plasirali u polufinale Kupa Kralja pošto su danas savladali ekipu Atletiko Madrida nakon produžetaka sa 3:1.

Heroj trijumfa „kraljevskog kluba“ bio je Karim Benzema koji je postigao pogodak za totalni preokret u završnici prvog produžetka.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Ipak, Atletiko je bolje otvorio utakmicu pošto je već u 19. minutu Alvaro Morata savladao Kurtou za prednost „jorgandžija“.

Sa druge strane, Real je igrao stpljivo, gradio prilike i čekao izjednačenje. Tako, u 78. minutu, posle asistencije Modrića, Rodrigo je promešao odbranu rivala i postigao pogodak za 1:1.

Već smo napomenuli da je Real došao do vođstva u finišu prvog produžetka, tačku na trijumf Reala stavio je Vinisijus Žunior u poslednjim trenucima utakmice.

Nešto ranije danas Atletik Bilbao je u gostima savladao Valensiju u gostima sa 3:1 i takođe se plasirao se u polufinale Kupa Kralja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter