5
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

PROBLEMI ZA ĐOKOVIĆE: Teniski savez Australije im izdao upozorenje – problem su zastave!

Objavljeno: 26.01.23 u 10:08

Ponovo na udaru!

Taman kada se činilo da će sve proći fino i bez nekih „incidenata“, situacija se promenila.

Naime Teniski savez Australije upozorio je Novaka Đokovića i njegov tim zbog toga što se Noletov otac, Srđan, nakon pobede nad Rubljovim, družio sa navijačima koji su imali zastave sa likom Vladimira Putina, kao i ruske zastave.

Takođe i tokom meča Đoković-Rubljov na tribinama se pojavila jedna srpsko-ruska zastava, što ove godine nije dozvoljeno na Australijan openu. Tačnije, nisu dozvoljene ruske i beloruske zastave.

Mala grupa ljudi je istakla neprikladne zastave i simbole i pretila je obezbeđenju posle meča u sredu uveče. Oni su bili odstranjeni. Igrači i njihovi timovi su obavešteni u vezi sa zastavama i simbolima kako bi izbegli bilo kakvu remetilačku situaciju. Nastavljamo da blisko sarađujemo sa bezbednosnim agencijama i agencijama za sprovođenje zakona. – navodi se u saopštenju.

Nadamo se da ovo neće poremetiti Novaka koji sutra od 9 časova i 30 minuta igra polufinale u Melburnu protiv Tomija Pola.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

5
11

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter