8
Evroliga

delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on January 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASILE SE DELIJE: „Dali smo sve od sebe da sačuvamo derbi i da gostujući navijači budu u hali!“

Objavljeno: 26.01.23 u 11:10

Uvertira pred utakmicu.

Košarkaši Crvene zvezde Meridian Bet i Partizana Mozzart Bet sutra će od 19 časova odmeriti snage u okviru 21. kola Evrolige.

Biće to drugi evroligaški okršaj ove sezone, a prvi su dobili crveno-beli.

Zvezda se juče oglasila povodom dolaska gostujućih navijača, te detaljno objasnila proceduru po kojoj će oni moći da uđu u dvoranu Aleksandar Nikolić.

Tim povodom oglasili su se i najvatreniji navijači Crvene zvezde, Delije.

General overview delije navijaci fans supporters zastave during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and FC Barcelona at Aleksandar Nikolic Hall on December 30, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Sutra se igra još jedan istorijski derbi, za nas prvi u Evroligi na domaćem terenu. Gostujući navijači će biti na tribinama. Kao što smo i najavili pred derbi u Areni dali smo sve od sebe da sačuvamo derbi i da gostujući navijači budu u hali. Za utakmicu u Areni, Delije su dobile ukupno 0 karata, do par sati pred utakmicu nismo znali da li ćemo moći da uđemo sa kupljenim kartama, nije nam dozvoljeno da unesemo ništa što na sebi ima obeležje kluba, dok gosti sada imaju prava da unesu sve navijačke rekvizite. Nadamo se da je prvi korak koji smo učinili zajedno sa KK Crvena Zvezda, dovoljan da sledeći put bude isto kada mi budemo gostovali i da se sačuva svetinja derbija.

Derbi nije derbi bez navijača oba tima! – stoji u saopštenju najvatrenijih pristalica kluba sa Malog Kalemegdana.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

29
5

8 Komentara

    • Kakva ostrascenost. Prvi je to uradio Vujosevic licno. Citiram: ,,nije u redu da nemamo prednost domaceg terrena koju smo izborili u ligi dolaskom protivnickih navijaca“.

      3
      5
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter