0
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria at Stark Arena Hall on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PREKINUO PITANJE LITVANSKOG NOVINARA: Objasnio mu je o čemu se radi, a potom ga propisno nagradio!

Objavljeno: 26.01.23 u 18:26

Potpuno ga je ispoštovao.

Košarkaši Partizana Mozzartbet odigraće u petak od 19 časova drugi evroligaški večiti derbi protiv Crvene zvezde Meridianbet. Pred tu utakmicu, medijima se obratio trener crno-belih Željko Obradović, a u centru pažnje našao se i jedan litvanski novinar.

Naime, predstavnik portala Basketnews, tražio je da postavi pitanje na engleskom jeziku, ali je umesto o meču crveno i crno-belih pričao o Žalgirisu. Tom prilikom Obradović ga je prekinuo, ali mu je rekao da će o drugim temama, imati priliku da sa njim nasamo razgovara, nakon konferencije.

– Vratili ste se na tabeli Evrolige, dolazim iz Basketnews.com, bio sam na prethodnoj utakmici, nadam se da ću biti i sada. Hteo bih da vas pitam o Žalgirisu. Oni su bili u sličnoj situaciji kao vi u Evroligi, ali su se vratili, verovano niko nije očekivao od njih – rekao je litvanski novinar, a onda je usledio odgovor Obradovića:

VESTI O PARTIZANU:

– Izvinite što vas prekidam. Ovde smo da pričamo o utakmici Crvena zvezda – Partizan, neću da pričam ni o čemu drugom, izvinite. Ako želite, možemo kasnije nasamo da pričamo o svemu drugom.

Potom je najtrofejniji evropski trener ispoštovao Litvanca i propisno ga nagradio za to što je bio strpljiv.

24
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter