0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfcen

NEKI NOVI JUVENTUS? Zvezde napuštaju tim, ‘Staru damu’ će činiti isključivo omladinci! (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.23 u 17:10

Da li će se Juventus ikada promeniti?


Svi se sećamo 2006. godine i “Kalčopolija”, skandala oko nameštanja utakmica, kada je Juventus izbačen u Seriju B! 17 godina kasnije, opet skandal u Seriji A, a vinovnik je isti – Juventus!

Naime, Juventus je godinama pravio malverzacije sa transferima igrača, a da biste lakše razumeli, to su sve one famozne “trampe”, kada su dali Pjanića za Artura ili Kansela za Danila itd… svi ti transferi su papirološki falsifikovani i nisu bili adekvatno prikazani.

Juve je kao kaznu dobio oduzimanje 15 bodova u tekućoj sezoni, kompletna uprava je dobila zabranu bavljenja fudbalom na određeni period, ali tu nije kraj!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

UEFA je tražila od Italijana da im pošalju svu dokumentaciju od procesa, koja se nalazi na 14.000 stranica! I čim oni završe pregledanje papira, očekuje se da ih suspenduju iz svih evropskih takmičenja na određeni period.

Nova uprava je svesna da će se gubici meriti u stotinama miliona, ali i da će klub morati da rasproda sve zvezde tima, a neke najave već postoje da će se šansa dati omladincima, kako bi se izgradila nova ekipa za naredni period.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter