0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Everton

NAZIRE SE NOVI TRENER EVERTONA: Dva dobro poznata lica konkurišu da zamene Lamparda!

Objavljeno: 26.01.23 u 19:57

Uskoro bi sve trebalo da bude poznato.

Everton trenutno proživljava jednu od najgorih sezona u poslednjih par decenija, a ceh za sve to, platio je Frenk Lampard, koji je dobio otkaz. On je u poslednjih 6 mečeva na klupi upisao samo 1 bod, zbog čega je imao i neprijatan susret sa navijačima.

Klub sada pokušava brzo da reaguje i da pronađe zamenu, koja će „Karamele“ vratiti na pravi put. Kao dva glavna kandidata spominju se Marselo Bijelsa, argentisnki stručnjak, kao i Englez Šon Dajš.

Obojica su već razgovarala sa čelnicima Evertona, a navodno su impresionirali upravu tog tima. Engleski mediji navode da će se voditi još jedan krug razgovora, a da će novi menadžer Evertona biti poznat u naredna dva dana.

Everton je trenutno na 15 bodova i nalazi se na 19. poziciji, a isto broj ima i trenuno poslednjeplasirani Sautempton. Da stvar bude gora po ‘Karamele’, u naredna dva duela se sastaju sa Arsenalom i Liverpulom, gde najveći optimisti neće očekivati bodove.


Standings provided by Sofascore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter