0
ATP

FOTO: Twitter/@AustralianOpen

MILO ZA DRAGO: Napadao Novaka pa ‘dobio po ušima!’ (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.23 u 17:25

Novak Đoković je u osimini finala izbacio Australijanca Aleksa De Minora sa ekspresnih 3:0! Novak ga je bukvalno sastavio sa zemljom, De Minor je uspeo da izvuče jedva 5 gemova u 3 seta.

 

Posle pobede voditelj je postavio jedno zanimljivo pitanje, a dobio je još zanimljiviji odgovor!

“Novače, neću te pitati kako si pobedio Aleksa tako ubedljivo, već zašto?”

“Pa zato što sam tako hteo!”

Ovaj odgovor je obišao čitav svet, a kada pogledamo pozadinu cele priče shvatićemo šta je to razbesnelo Novaka.

Aleks De Minor je prošle godine bio jedan od najglasnijih u podržavanju deportacije Novaka Đokovića i možemo primetiti da mu Nole to nije zaboravio.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

De Minoru nije bilo dovoljno što je totalno ponižen na domaćem terenu pred punim stadionom svojih navijača, pa je otišao korak dalje i optužio Novaka da lažira povredu, jer je igrao perfektno.

Jedan poznati australijski novinar je pao na najniže grane pa je rekao da Novaka opet treba deportovati zbog izjave “da je želeo da ubedljivo pobedi”.

Verujemo da ih u Australiji boli što Novak 5 godina nije izgubio meč, što Australijan open jedino može da dobije drugog osvajača samo kada ga deportuju, a može se reći da je i na sudu ostao neporažen. Baš zato se iskreno radujemo pobedničkom govoru u finalu!

U inat svima, idemo Novače do nove titule!

 

7
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter