0
Evroliga

Branko Lazic (C) Hassan Martin (R) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Zalgiris Kaunas at Aleksandar Nikolic Hall on December 13, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

LAZIĆ VERUJE U TRIJUMF: „Očekujem da pred našim navijačima damo sve od sebe i da pobedimo Partizan“

Objavljeno: 26.01.23 u 21:53

Nema sumnje da nas sutra očekuje spektakl

Košarkaši Crvene zvezde će sutra od 19 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“ ugostiti ekipu Partizana u okviru 21. kola Evrolige.

Ovo će za beogradsku publiku biti ukupno treći večiti derbi ove sezone, a kada se u obzir usme samo elitnog košarkaško takmičenje onda drugi.

VESTI O ZVEZDI:

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić izjavio je da će predstojeći duel sa Partizanom u 21. kolu Evrolige biti praznik košarke kako u Beogradu tako i u celoj Srbiji.

Očekujem da pred našim navijačima damo sve od sebe i da pobedimo Partizan. Svaki derbi je priča za sebe. Derbi ce dobiti ona ekipa koja bude koncentrisanija i koja bude više želela pobedu. Nadam se da ćemo obradovati naše navijače, daćemo sve od sebe za pobedu – rekao je Lazić na konferenciji za novinare.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter