0
Fudbal

FOTO: FSS

KAPITENI JOVELJIĆ I SIMIĆ PREZADOVOLJNI: „Predstavili smo našu zemlju na dobar način!“ (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.23 u 13:32

Velika čast za njih!

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je ekipi Sjedinjenih Američkih Država u prijateljskom meču u Los Anđelesu sa 2:1.

Golove za Orlove postigli su Luka Ilić i Veljko Simić.

Upravo je Simić, poneo kapitensku traku na ovom meču i postigao pobedonosni pogodak.

Pokazali smo se u dobrom svetlu i odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu. Predstavili smo našu zemlju na jedan dobar način i pokazali da u našoj ligi ima kvalitetnih igrača. – započeo je igrač Vojvodine.

Smatra da je tim pokazao karakter.

Lepo je pobediti posle preokreta. Pored kvaliteta, pokazali smo i karakter. Nismo pali posle primljenog gola i mislim da je to zbog toga slika kompletna. Prelepo veče za mene, nositi kapitensku traku i dati gol za pobedu. Hvala navijačima na podršci. – zaključio je Simić.

Nakon Simićevog izlaska traka se „preselila“ na ruku Dejana Joveljića.

Svaka pobeda znači, znao sam da će momci da daju maksimum. U timu smo imali igrače od 19, 20 godina. Pokazali su kako se bori za ovaj grb. Dobro su iskoristili šansu, a uspeli smo da se dignemo posle primljenog gola. Nema srećnije osobe od mene. Znam da ću se ponosno vratiti u klub. Velika je čast i odgovornost nositi kapitensku traku. Nadam se da ću narednim utakmicama biti deo tima. – rekao je Joveljić.

Osim njih dvojice izjave nakon meča za zvanični JuTjub kanal Fudbalskog saveza Srbije dali su Luka Ilić i Nikola Petković.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter