0
Evropske lige

Strahinja Pavlovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Anadolu Efes Istanbul at Stark Arena on December 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DA LI SE NEŠTO „KRČKA“?: Strahinja Pavlović o prelasku u Juventus – „Recimo da postoji interes…“

Objavljeno: 26.01.23 u 12:31

Da li Vlahović i Kostić dobijaju još jednog Srbina u Juventusu?

Čini se da torinski klubovi jako cene srpske igrače. U Juventusu igraju Dušan Vlahović i Filip Kostić, dok za Torino nastupaju Nemanja Radonjić, Saša Lukić i Vanja Milinković-Savić.

Ova kolonija srpskih igrača mogla bi da bude jača za Strahinju Pavlovića. Naime, spominje se interesovanje Juventusa, a on je svojom izjavom itekako podgrejao priče.

Recimo da je postojao interes za mene iz Juvenutsa, ali nisam bio u Torinu. Juventus je veliki klub. Uvek je čast kada vaše ime povezuju sa takvim klubom, ali sada sam fokusiran na Salcburg. Želimo da napravimo dobre rezultate u ligi, kupu i Ligi Evrope. Videćemo šta će biti u budućnosti. – rekao je Strahinja.

Dusan Vlahovic Strahinja Pavlovic during Fifa World Cup 2022, Group stage G, football match between Serbia and Switzerland
foto: Pedja Milosavljevic

Što se tiče odnosa sa Dušanom Vlahovićem – odličan je.

Vlahović je moj veoma dobar prijatelj. Dosta pričamo, dosta smo i proveli vremena zajedno u nacionalnom timu. Uvek je uživanje igrati sa njim. Želim da se Dušan vrati u dobru formu što pre, Juventusu treba Vlahović. – zaključio je Pavlović.

Strahinja Pavlović ima ugovor sa RB Salcburgom do 2027. godine.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter