0
ATP

FOTO: Twitter/@usopen

ALKARAS NIJE UPLAŠEN OD ĐOKOVIĆA I CICIPASA: „Ukoliko urade to – zaslužili su!“

Objavljeno: 26.01.23 u 12:15

Videćemo kako će se razvijati situacija!

Vest koja je šokirala teniske ljubitelje pred početak Australijan opena jeste povlačenje prvog igrača sveta, Karlosa Alkarasa, sa istog.

Problemi sa povredom odvojili su ga od terena.

Njegovo prvo mesto na ATP listi je ugroženo, s obzirom da ukoliko Novak Đoković ili Stefanos Cicipas osvoje Australijan open, on će izgubiti prvo mesto.

Svestan sam da moje prvo mesto zavisi od toga šta Đoković i Cicipas urade u Melburnu. Ali ako mi bilo ko od njih dvojice uzme broj 1, biće to zato što zaslužuje. – smatra Karlitos.

Jedva čeka povratak na teren Alkaras.

Sada sam dobro, oporavljam se brzo. Već sam počeo da treniram i jedva čekam povratak na turnire. Nikada u karijeri nisam bio toliko dugo van igre. – jasan je prvi igrač sveta.

Teško mu je palo odsustvo sa Australijan opena.

Nije mi lako što Australijski open moram da gledam kod kuće. Ponekad gledam mečeve i razmišljam kako bi trebalo da sam tamo. S druge strane, iskoristio sam pauzu da analiziram šta bih mogao drugačije da uradim, kako na terenu, tako i van njega. – zaključio je Alkaras.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter